1 månad kvar, keep going!

Söndag idag. En helt vanlig helgdag, slutet på veckan och ångesten som kryper fram under dagen över att morgondagen innerbär ansvar och stress. Idag tog jag en lång sovmorgon, ställde in alla planer på grund av alla prov och inlämningar jag har nästa vecka. Har pluggat hela dagen, inte släppt ögonen från spanska ord. Efter det senaste dagarna nöje och träning var det dags att ta tag i min framtid.

Känns som jag är i otakt med livet nu och det ända jag vill göra är att stabilisera upp det. Längtar till så mycket och saknar desto mer. Lägger skolan bredvid mig för resten av dagen och fokuserar på att planera kommande vecka och rensa låtar på min Spotify lista. Sen blir det hemma gjorda hamburgare framför hockey VM med pappa. Det som motiverar mig idag är att det exakt 1 månad kvar tills jag går på sommarlov.

Hoppas ni har en underbar dag och är nöjd med er insatts denna vecka❤

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
Det är verkligen helt sjukt att det bara är EN månad kvar tills det efterlängtade sommarlovet är här! Lovar att det kommer gå i blixtfart, trots skoltröttheten. Kämpa, du klarar det <3
nouw.com/wilsoon
celineryden
celineryden,
Ja, sommarlovet kommer bli så otroligt bra! Gud vad gullig du är! Det behövs mer sådana som du i världen <3 kramis
nouw.com/celineryden
wilsoon
wilsoon,