10 saker ni kanske inte visste om mig

1. Älskar snarkningar

Blir super lugn när någon snarkar och älskar bara en känslan i kroppen. Många kan inte sova av det mm men jag kan verkligen somna super gott av snarkningar!

2. Duschar i kallt vatten

Jag har svårt med varmt vatten överhuvudtaget, jag duschar ofta i nästan kallt vatten och föredrar hellre lite för kallt vatten än lite för varmt...

3. Liv rädd för älgar

Jag är verkligen super rädd för älgar och tror dem ska döda mig eller någonting. Börjar bara gråta så fort jag ser dem. De ser så läskiga ut och klarar verkligen inte av det!

4. Är alltid kall om du tar på mig, men fryser inte

Jag är alltid kall i kroppen och får ofta höra att det är skönt att sova bredvid mig då jag kyler ner alla. Men jag fryser inte ofta förutom om fötterna. Känns som jag är jätte varm men sanningen är att jag inte är det.

5. Känslig för stark mat

Är verkligen jätte känslig för stark mat. Tycker till och med kebaben i skolan är stark och ja, är verkligen känslig för stark mat. Så bjud mig aldrig på det (!!)

6. Värsta som finns är när någon ljuger

Ända gången jag har svårt med att förlåta mina vänner mm det är när dem ljugit för mig. Jag blir hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen. Dock får jag oftast reda på sanningen förr eller senare och då blir det inte alls roligt.

7. Älskar när folk som ligger på mig och visvärsa

Jag ber ofta mina vänner lägga sig på mig då jag älskar att känna trycket på mig, på något sätt. Går även och lägger mig på mina vänner också då jag älskar att känna "formerna" på något sätt, super konstigt jag vet men så är det!

8. Har skrivit dagbok i 3år

Det är ingen som vetat om att jag skrivit dagbok i hela 3år. Inte ens min familj har vetat om det och jag tycker det är så otroligt roligt. Men vissa tänker ju säkert "räcker det inte med bloggen?"

9. Jag har gott i minst 10st mer sporter bortsätt från konståkningen

Har själv inte så bra koll på vilka sporter jag gott i då det är super många verkligen. Men kom fram till att det minst var 10st om man räknar bort konståkningen!

10. Älskar att hjälpa mina vänner

Jag älskar att hjälpa, stötta och finnas där för mina vänner. De flesta av mina vänner finns jag för dygnet runt, dem får ringa mig när som helst och jag menar verkligen det. Jag blir extra stolt när dem kommer till mig när dem behöver hjälp. Jag älskar verkligen att hjälpa dem och jag hoppas verkligen de vet om det!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

michellemary
michellemary,
Jag skriver också dagbok, jättekul att läsa senare i livet och skönt att skriva av sig om sånt man inte skriver på bloggen!
nouw.com/michellemary
celineryden
celineryden,
Ja, det är verkligen rupier mysigt att skriva dagbok! Tycker det är roligt och läsa vad jag skrev för 3 år sedan tänk då när man bli vuxen och det var 20år sedan hur roligt det kommer vara då!
nouw.com/celineryden