15 April

Idag fyller min pappa år, grattis pappa! Så jag fick sätta klockan imorse och uppvakta honom med frukost på sängen. Varken min bror eller mamma var hemma så jag fick fixa allting själv men det gick bra ändå! Sen åkte pappa till jobbet och jag sov vidare några timmar till för jag har ju PÅSKLOV! Så himla skönt verkligen.
Började dagen med att fixa med lite städning och sortering av tvätt i huset innan jag avklarade lite plugg, för helt ledigt har jag inte... Sen satte jag mig i solen och njöt av det UNDERBARA vädret med lite glass! På eftermiddagen kom Linn hit en stund då vi hade en massa att prata om, har verkligen saknat henne. När Linn gick till sin träning hade mamma kommit hem och gjort födelsedagsmiddag för att fira pappsen lite mer! Avslutade min lugna och sköna måndag med ett riiiiktigt jobbigt pass på gymmet.
Har verkligen insett att pass är någonting jag tycker är riktigt roligt och idag var första gången jag gick själv, vilket var pirrigt men så skönt! Passet jag gick på idag i 1h hette bodycombat, det är ett konditionspass med rörelser från bl.a. karate & boxning, riktigt jobbigt men så grymt j*kla roligt! Någonting jag lätt kommer gå på igen och som jag tycker ni också ska köra på!
Hoppas ni haft en lika skön måndag som jag! Imorgon bär det av till Stockholm!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer