160319

Det är värt att skriva ett inlägg om denna dag!

Först jobbade jag på mitt underbara jobb som tränare för skridskoskolan! Sedan gick jag hem till familjen Grinvald och väl där bytte jag om samt vilade. Sedan när Andréa hade duschat gick vi till Elmos salladsbar och köpte med oss varsin sallad! Vi satte oss i solen och pratade om allt mellan himmel och jord!

Efter det gick vi till maxi för att köpa lördags mys och lite annat vi behövde! På vägen hem stannade vi till och köpte var sin glass!

När vi sedan kom hem låg vi bara i soffan och dega. Jag fixade två inlägg som publicerades dagen där efter. Till slut kom Hanna hem från tävlingen och med sig hade hon sina vänner, Lousie och Hannah! Så klart har jag träffat Lousie och Hannah innan och är nu goda vänner till mig! Senare på kvällen åkte vi till Munkegärde och kollade på en innebandy match!

Senare på kvällen när Lousie och Hannah hade åkt hem avslutade jag och familjen Grinvald dagen på bästa sätt, chokladfondue framför gladiatorerna!

Jag är såå glad över att jag tog med mig kameran överallt och kan visa er hur tacksam jag är för denna dagen! Den kanske inte var så speciell men den blev det med dem underbara människorna!

Deras instagram:

Hannah: hstockan

Lousie: lousielindbom

Andréa: andreagrinvald

Hanna: icecreamhannis

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer