1a tävlingsdagen i Milano (VLOGG) & mina tankar just nu kring livet

Här kommer 2a vloggen från Milano! Ni får följa med oss första tävlingsdagen, hur roligt!

Hej hjärtisar! Jag kom hem från Italien igår så idag var min första skoldag. Känns verkligen inte som jag haft lov pga all träning så kände mig inte så utvilad som jag önskat. Men vad kan man göra? Det är bara att gå till skolan och göra det.
Har iallafall suttit och pluggat sen jag kom hem från skolan (duktiga jag) och tänkte nu redigera klart den tredje och sista vloggen från Milano! Vet att det är många som väntar på den så ska försöka bli klar med den!
Har som vanligt träning ikväll, ingen vila för oss inte. Eftersom det är SM till helgen så spills ingen tid! Jag är så grymt taggad och trots att energin borde vara slut tog jag med mig lite från solen i Italien! Har verkligen sett fram emot svenska mästerskapen i Stockholm hela säsongen så nu jädrar!
Har även bestämt att jag ska finna min pluggmotivation igen, för jag behöver verkligen det. Jag kommer missa mycket skoldagar och pluggtillfällen när vi reser med laget. Så det gäller för mig att verkligen hänga med nu och plugga på. För jag tänker inte vika mig i skolan bara för jag satsar på min idrott, jag är inte den människan! Ska verkligen få ihop allting nu och jag är riktigt taggad på den utmaningen!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer