20 saker / frågor om mig 

1. Ditt fullständiga namn?

Celine Lisabeth Rydén

2. Har du något smeknamn?

Ja och nej, har väldigt många interna mellan kompisar men när jag var yngre var Cillen & Cillan något jag blev kallad, dock ingeting som lever kvar (tack för det).

3. Hur lång är du?

Jag är lite över medel, 171 cm!

4. Största intressen?

Jag älskar såklart att skriva, ta bilder/videos och redigera allt detta. Där ligger mest det kreativa hos mig skulle jag säger. Dessutom gillar jag att träna (helst konståkning), men det vet ni redan!

5. Vilka ingår i din familj?

svenssonsvensson-varning!! Mamma Monica, pappa Håkan & storebror Kristofer. Svårare än så är det inte!

6. Bästa/värsta du vet?

BÄSTA: träna, planera & organisera, skriva, umgås med vänner, dansa (absolut inte proffsdans), sommarkvällar, havet och resa.

VÄRSTA: Det är inte så mycket jag ogillar egentligen men när jag inte får min vilja igenom och när folk ljuger är någonting jag absolut inte klarar av.

7. Det bästa med dig enligt dig själv?

Att jag alltid är ärlig

8. Något du hatar med dig själv?

Jag har kämpat länge med att gilla min personlighet och acceptera den personen jag faktiskt är så att hata någonting med mig själv skulle jag inte säga att jag gör. Däremot behöver jag jobba på vissa delar, till exempel att jag många gånger pratar innan jag tänker.

9. Tre saker du älskar att göra?

Planera, organisera och träna, fungerar det som svar eller är det ett för trött svar?

10. Har du lätt att bli kär?

Jag är osäker om jag någonsin varit kär, jag är tveksam på det. Jag har lätt att tycka om en person, bry mig om den och göra allt för den men kär... Kär är en känslan jag nog gärna stänger ute för mig själv att känna, tyvärr.

11. Vem är du på fest?

Festernas fest? Får man ha den hybrisen? Isåfall har jag den. Jag ogillar extremt folk som sitter i soffan, deeptalkar och bara står i köket och blandar grogg efter grogg. Snälla, DANSA! Jag gillar att dansa, skriksjunga samtidigt som jag såklart är väldigt social och öppen till nya människor.

12. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen?

Brukar ofta beskriva mig själv som en öppen bok, jag har inte så mycket att dölja och ser inga anledningar till att göra det heller. Hemligheter om mig själv är inte min grej och ärlighet varar längst i mina ögon. Som liten var jag inte heller tillbaka dragen, jag har mer fått jobba med att jag är för öppen och för ärlig än motsatsen.

13. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad!

sol, positivitet & känslan efter ett bra träningspass

14. ..och arg?

oärlighet, negativitet & dumhet

15. Vad är viktigt hos en partner tycker du?

Jag behandlar andra som jag själv vill bli behandlat och därför är ärlighet överst på listan. Sedan måste han ha mål i livet, vara driven på något sätt och inte nöja sig med "okej". Jag kan inte leva med en person som inte har några planer om framtiden, det behöver inte vara stort men det måste vara något OCH han måste vara driven till träning. Sedan är det såklart viktigt att jag känner mig speciell med honom och att han är rolig så att vi kan ha roligt tillsammans!

16. Beskriv dig själv med 3 ord.

Ärlig, rolig & driven

17. Fest eller myskväll?

En tydlig och bra kombination. Ångrar aldrig en utgång men heller inte en myskväll heller!

18. Chips/godis?

Svårt, en kombo? Båda är ju väldigt väldigt gott

19. Singel/förhållande?

Singel, men jag hoppas jag ändrar mig den dagen jag hittar någon som passar mig.

20. Vad har du för planer inom snar framtid?

Närmsta planen är ändå att ta studenten, därefter är det väldigt oklart. Vill göra mycket men frågan är hur mycket corona stoppar mig.

(Tack @toril för frågorna!!)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer