2019 planer

Jag har såklart inte planerat in allting jag ska göra i år men vet redan nu om extremt roliga saker som händer! Känns verkligen som 2019 kommer bestå av underbara upplevelser och minnen för livet. Vill verkligen kunna njuta och leva livet detta år. Jag vill vara en mer positiv person som sprider mer glädje och energi än tidigare år!

Milano

Redan på torsdag åker jag & mitt underbara lag till vår första utomlandstävling för säsongen! Några i laget har varit och tävlat där innan och berättat att det har varit väldigt mysigt så jag är mer än taggad! Det måste vara det bästa med sport, att man tävlar och åker utomlands med laget! Det är så så så roligt och gemenskapen blir så mycket bättre!

Svenska Mästerskapen

Såklart jag ser fram emot SM som äger rum i Stockholm i år. Vi har stora chanser att vinna men har konkurrenter vi måste passa oss för. Det är årets "viktigaste" tävling (alla tävlingar är viktiga på olika sätt) om man får uttrycka sig så, så det är verkligen vinna eller försvinna som gäller. Tror denna helgen kommer bli den mest känslomässigaste helgen i år!

Neuchâtel

I Mars är det JVM i Neuchâtel, Schweiz! Eftersom det är VM är man där lite längre så vi stannar i en vecka och tränar såklart varje dag fram till tävling men förhoppningsvis får vi se staden också! JVM är vår sista tävling på säsongen och det är absolut den mest sorgsna också. Man vet om att laget kommer splittras och man aldrig mer kommer åka programmen igen.

St. Anton

Ni som följt mig under vintern vet om att jag har en bror som åkte till St. Anton, Österrike för att säsongen och eftersom jag redan är i Schweiz tänkte jag & familjen åka och hälsa på honom! Saknar honom så mycket så det behövs verkligen en vecka med min underbara bror. Jag får såklart även lite skidåkning på köpet och det skadar ju aldrig!

Min födelsedag

Som jag nämnde tidigare i inlägget vill jag vara mer positiv detta året än innan och därför har jag bestämt att jag vill vara mer positiv mot min födelsedag och ålder. Mina trogna läsare vet om att jag haft åldersnoja i några år och tyckt det vart jobbigt på ett sätt att fylla år. Men i år har jag bestämt att jag ska se fram emot min födelsedag, se fram emot att bli 17 år och att det är någonting roligt!

?? med vänner

Jag och några tjejkompisar håller även på att boka in en veckas semester i sommar! Huuuur roligt!? Jag har aldrig tidigare varit utomlands med vänner utan föräldrar vilket inte är så konstigt för jag bara är 16 år. Men vart har vi inte riktigt kommit överens om. Det har varit snack om Marbella men även någonstans i Kroatien också! Så vi får se vart vi landar men utomlands, det ska vi!

Italien

Varje sommar åker min familj ut och reser, oftast 3-4 veckor. I år blir det Italien i några veckor, det ska verkligen bli riktigt mysigt. Förra året åkte vi med min väns familj vilket var superroligt eftersom min bror inte längre följer med. Så jag får bara se till att få med mig någon kompis med på resan så jag inte behöver dras med mina föräldrar hela tiden! Här är en vlogg jag gjorde i somras när vi var i Kroatien!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer