2/365

Hej älsklingar! Hur mår vi idag? Internationella bakisdagen är över och nu börjar livet igen, härligt! Jag ska inte ljuga, min snart på året har varit tuff men jag blir peppad av motgångar så nu lägger vi i en växel & kör! På nyårsafton vaknade jag upp bredvid min bästavän @malouvonbraun , känns så himla bra att ha henne vid min sida, hon ser mig när jag försvinner i folkmassan. I vilket fall höll vi på att städa, fixa & röja inför kvällens bravader! Medans vi lockade vårt hår, sjöng oss hesa till Veronica Maggios alla album och skratta oss till magkramper insåg jag en sak, livet är fan den härligaste gåvan vi någonsin fått och det är upp till oss att göra den till det bästa! Jag hade ett helt fantastiskt nyår trots att det var lite kaosartat i vissa lägen.
Gårdagens spenderades i soffan & efter att ha sovit lite (lite=hela dagen) avslutade jag 1 januari med att kolla på NHL Winter Classic (Dallas vs. Nashville).
Idag ringde jobbet in mig så är påväg till ett 2h pass där innan jag & Issan ska ha en myskväll med hockey på TVn, älskar!
PoK!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer