3 mål med sommarn

  1. Sluta svära- Ett av mina nyårslöften var att sluta svära då jag tycker det inte alls låter trevligt alls. Tänkte att nu har jag verkligen tid att tänka och ta tag i det! Mycket roligare att prata med folk som inte svär än de som gör det, enligt mig.
  2. Sluta äta sötsaker- Jag slutade äta sötsaker för ett tag sedan men mitt humör ändrades på grund av sockerberoendet och det påverkade hur jag var i skolan. Jag blev en sådan som klagade, var lätt irriterad, inte lyssna mm så jag började äta för ville inte att det skulle på verka mina betyg och ville inte ha skäll av mina lärare. Men nu när jag är ledig så kommer jag kunna sluta med sötsaker och min kropp kommer vänja sig innan skolan börjar igen!
  3. Bli mer vältränad- Just nu känner jag att jag inte är så vältränad jag anser att jag kan och vill vara och därför vill jag satsa på det denna sommaren! Kommer försöka träna mycket och verkligen försöka på alla sätt och vis!


Vad jag tror kommer bli lättast/svårast:

Lättast: Bli mer vältränad då jag måste träna mycket i konståkningen och vi har ju inget uppehåll

Svårast: Sluta med sötsaker because jag är beroende av socker och det vet jag att jag inte är ensam om. Det är väldigt ofta (för ofta) jag är sugen på sötsaker och därför är det sjukt svårt att stå emot. Enligt mig så är det lika svårt att sluta med sötsaker som att sluta att röka i vissa fall. Dock är jag inte så beroende att man kan jämföra det.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer