3 tips på att stärka självförtroendet

1. Spegelmetoden

Jag har berättat om denna metoden innan här på bloggen men jag måste verkligen tipsa om den igen för det är så bra!! Om du någon period känner dig ful på något vis ska du inte stressa upp dig. För det är naturligt att känna sig ful, tragiskt nog. Det är på grund av alla dessa normer och ideal samhället skapat. Men för att må bättre på sikt ska du ställa dig i spegeln och kolla på dig själv, inte granska din utsida utan kolla in i dina ögon. Du ska säga till dig själv det du behöver höra, "jag är fin, speciell och perfekt som jag är. Jag är vackrast på denna jord" och gör om detta varje morgon och kväll. Tillslut kommer ditt självförtroende ha byggts upp lite och du har inte behövt ändra någonting på din personlighet eller kropp!

2. Rensa

Det låter så konstigt, vadå rensa? Men ja asså rensa allt. När du håller på att rensa rummet med massa skit, garderoben med kläder passa även på att rensa huvudet. Vi alla går runt och tänker på allt möjligt. Det kan va vad man ska skriva till killen eller när man ska gå och lägga sig för att få så mycket sömn som möjligt. Passa på att rensa ut de meningslösa tankarna som bara tar kraft & energi från dig. Bestäm vilka tankar som ska låtas ta plats & tid i ditt huvud. Det gör så mycket.

3. Lyssna på peppande musik

Det är någonting jag gör varje gång jag känner mig osäker på mig själv, förvirrad eller bara behöver en extra boost av egoism. Att lyssna på musik som peppar en att bli sitt bästa jag och våga vara sig själv är den bäst musiken. Den som påverkar dig och som du mår bra av! Här är några tips!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer