6 saker ni inte visste om mig

Hej goingar!

På det senaste har vi enbart blivit fler och fler på denna lilla blogg vilket jag uppskattar något extremt. Jag har aldrig varit så mycket för statistik men när jag för några veckor sedan råka ramla in där blev jag positivt överraskad. Blev ännu mer motiverad att blogga, inspirera och jobba ännu hårdare.

Men eftersom vi blivit flera här och det är många som inte hängt med länge kanske vill veta lite om mig & ni som hängt med länge kanske vill veta några nya saker om mig??


 • Jag sover alltid naken när jag sover själv
  För ett par år sedan fick jag höra att det är både bra för underlivet (att lufta mm.) men även för ”själen” att sova utan kläder. Jag vet inte riktigt om det stämmer men nu har det blivit en vana och jag inbillar mig själv att jag faktiskt sover bättre naken. Däremot klarar jag inte av att vara en nakenfis när jag sover med någon eller när jag inte sover själv i min egna säng.


 • Jag hatar älgar
  Jag har inga problem alls med insekter, spindlar eller ormar men älgar… Så länge jag kan minnas har jag hatat älgar och tycker de är extremt obehagliga. Mycket beror nog på alla hemska historier jag hört av bekanta som blivit jagade av älgar, haha.
 • Jag tycker inte om banan
Detta är en sak jag önskar jag faktiskt gillat men klarar varken av lukten, smaken eller konsistensen.. Envisas dock nu förtiden att blanda i det i min frukostsmoothie trots att det tar över hela smaken..


 • Jag hatar rapningar
  Detta har jag fått från min mamma eftersom hon inte heller gillar det. Jag blir så sjukt äcklad när jag ser/hör någon rapa, asså usch usch usch. Föredrar helt ärligt fisar före rapar.


 • Min favorit sås är bearnaisesås
  Alla som känner mig & har t.ex. ätit grillat med mig vet om att jag äter inte kött med bea, jag äter bea med kött. Tycker det är så fruktansvärt gott och jag tror att jag nog aldrig kommer sluta älska det, hahah.


 • Jag lärde mig säga ”R” när jag var 11 år
  Både jag & min bror lärde oss säga ”R” rätt sent och jag tror det beror mycket på vår pappa. Eftersom han är smålänning använder han inte ”R” lika tydligt och det har då varit att vi tagit efter hans uttal framför mammas eftersom det varit lättare. När jag sedan väl lärde mig tog det även ett tag innan jag faktiskt började använda det när jag prata.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer