6 saker ni inte visste om mig del 2

Ni hittar det första delen (här) och ännu ett tack till er som kickar in här.
PoK

• Jag kan inte sitta rakt upp & ner på en stol längre än 5min, jag måste ha fötterna på en annan stol eller något liknande
Detta är faktiskt ett seriöst problem och nu när jag blivit äldre har till & med jag börjat störa mig på det. Jag kan inte sitta ordentligt och det sker bara automatiskt att jag tar upp fötterna vilket inte alls är artigt och någonting jag vill ändra på.


• När jag är ledsen läser jag ”deppcitat” på weheartit för att må bättre
Det är faktiskt ett tips att göra! För när jag är ledsen har jag lätt att känna att jag är den enda som mår dåligt, att jag är ensam i sorgen. Men när man går in och läser andras citat om hur de mår känner man sig inte lika ensam och det är faktiskt någon som då satt ord på ens känslor. Plus att det är en del av processen att faktiskt vända sitt mående, tillåta sig vara ledsen för att sedan må bra!


• Jag gör listor till allt
Det finns ingenting jag inte gör listor på. Dagens att göra, Veckans att göra, Månadens att göra, Års mål, 3års mål, 5års mål, 10års mål etc. Listan på de olika listorna är låååång och jag älskar det!

❤Madeleine

• Jag uttrycker mig bättre i skrift än i tal

Det kan du nog fråga vem som helst om. När jag ska prata seriöst med någon, berätta något eller enbart vill uttrycka mina känslor/tankar föredrar jag hellre skrift än muntligt. Jag uttrycker mig betydligt bättre och tycker verkligen det är betydligt lättare att skriva. Däremot tar jag mer muntligt eftersom det är enkelt att det blir missförstånd i skrift men ni förstår nog vad jag menar!


• Jag älskar snarkningar
Detta kanske är det konstigaste med mig, men jag gör det. Att höra att någon snarkar ger mig signaler till lugn & avslappning. Älskar att somna till att någon snarkar, då känner jag mig extremt lugn & trygg.


• Jag är en planeringsperson
Nästan allting jag gör planerar jag innan . Jag använder mig av en fysisk kalender och älskar att se en uppbokad vecka och känna mig produktiv. Men jag skulle däremot aldrig klara av att få ihop mitt liv och allting jag gör om jag inte hade min kalender. Absolut att det är roligt att vara spontan ibland men att sitta en söndagskväll och planera kommande vecka är bland det bästa jag vet!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad vi är lika i en del punkter!! Uttrycker mig så mycket bättre i skrift jag också och dedär deppcitaten känner jag SÅ igen, haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
celineryden
celineryden,
Trodde typ det bara var jag som läste deppcitat, härligt att inte vara ensam <3
nouw.com/celineryden