Åldersnoja

Vad ska jag börja? Jag är 15år och har lite åldersnoja. Sen jag börja i konståkning, när jag var ca 3 år gammal har jag alltid umgåtts med äldre. Jag fick hoppa över massa grupper och då blev det att jag kom med de äldre tjejerna. När jag kom till mitt första lag som jag skulle tävla i, Team Fantazy var jag 9år och åkte med dem som var 12-14år gamla. Jag mognade före alla mina vänner i skolan. När jag var 10år var jag redan 14år i mitt huvud. Jag skippade liksom 4år i huvudet.

Nu är jag 15år men ca 18 i mitt huvud. Jag lever mitt i ungdomen men det känns som jag är klar med den. Det gör att när jag var barn var jag redan tonåring i huvudet och jag hoppa över livet som en jobbig 10åring. Svårt att förklara men hoppas ni förstår. Får höra att jag är ung och ska njuta av att jag är blir så svårt för mig. Jag vill njuta och bara känna att jag är barn och ha roligt med mina vänner. Men sanningen är ju att jag känner mig så mycket äldre och kan inte rå för det. Jag vill ju vara barn men ändå kan jag inte vara det. Det är jobbigt på många olika sätt att jag är äldre i mitt huvud, som vänner. Nu de två senaste åren har jag försökt att börja umgås med vänner i min ålder, och det har fungerat. Jag mår bra och har roligt med dem. Men sanningen är att inte ens hälften kan jag vara mig själv med. De ända vännerna jag kan vara mig själv med är tyvärr oftast äldre, för vi är på samma nivå.

Ett annat problem är killar. Jag får inte bara höra att jag beter mig som en 17-18åring utan att jag ser ut som en också. Det gör att killar som är upp till 5-6år äldre än mig kan skriva till mig och tycka jag är as ball men tillslut väljer att backa p.g.a min ålder. Har hänt att jag fick upp ett intresse för en kille som var rätt mycket äldre än mig och han för mig. Men han valde att försöka gå vidare eftersom ålderskillnaden var såpass stor. Sådant suger. Jag kan ju inte hjälpa att jag är såhär liten?

Därför vill jag bara strunta i hur gammal jag egentligen är och bara försöka leva så som jag mår bra av, eller är det fel?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar