Andra advent & sovmorgon

(16:37)

Hej på er! Min helg har varit fullspäckad med saker och ting.

I fredags efter en annorlunda skoldag åkte jag in till stan och träffa min saknade vän Elin som jag inte träffat på 5år ungefär. Var både nervös men grymt taggad men allting gick super bra och vi hade det jätte trevligt! Var verkligen roligt att träffa henne och bestämde att jag skulle komma till Stockholm i sommar och hälsa på!

Igår tränade jag exakt hela dagen och på kvällen gick jag hem till Wilma där några kompisar var. Super mysigt verkligen. Tränade 6h ungefär och det gick super bra! Är så taggad på första tävlingen nästa helg!

Så ni förstår att jag har haft fullt upp. Idag hade jag sovmorgon för första gången på super länge så jag utnyttja det till max och sov till 13.00. Sedan tog jag en mysig andra advents frukost och har bara slöat i soffan framför Orange Is The New Black sedan dess. Om 1h ska jag åka iväg till träning så måste byta om & äta innan det!

Uppdateringen den kommande veckan är väldigt ostadig och har inte haft så mycket tid att göra tidsinställda så vi får se hur mycket inlägg som kommer ut nästa vecka. Jätte ledsen för det men ska försöka så gott jag kan!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer