Åsikt om alperna!

idag besteg jag & mamma de högsta berget här i Lech. Pappa som planera denna resan satt nedanför pga höjdskräck. Bra pappa, som planerar att vandra i alperna med höjdskräck... Om jag får vara ärlig kom jag & mamma inte enda upp eftersom den sista biten behövde man klättra och eftersom vi inte är erfarna bergsklättrare kände vi att det var säkrast att stanna på 2500m.

Berget är 2600m högt och det var en sådan otroligt utsikt över bergen, som ni ser på bilderna, Vi tog och stannade där i några minuter och njöt över utsikten. Sedan var det bara att gå ner den långa vägen igen. Det är nog det tråkigaste, att gå ner. Då har man nått målet och är påväg hem. Men man behöver fortfarande vara koncentrarad på vart man sätter fötterna.

Idag var det sista dagen här i Lech. Det har varit en stor upplevelse och resa att vandra i alperna. Jag kan verkligen rekommendera det. Dock känner jag att jag inte kommer göra om detta på ett tag. Jag är ingen alpvandrare (kan man skriva så?) överhuvudtaget. Kände att 2 heldagar med vandring räckte och sedan har jag sett hur berg ser ut. Man såg ju inte bara berg ofc men i största allmänhet var det ju det. Fattar ni hur många bilder vi har på sten nu? Jag ångrar inte denna resan och kan nog tänka mig att göra om den i framtiden men kanske inte så många dagar? Men jag tycker verkligen det är värt att åka hit!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

claudiasaksa
claudiasaksa,
ser så härligt ut
nouw.com/claudiasaksa
celineryden
celineryden,
Ja, det var det verkligen när man väl var uppe men jobbigt påvägen upp!
nouw.com/celineryden