Att bråka med sina vänner

Något jag har hatat i ungefär hela mitt liv och försökt undervikt så mycket som möjligt är att bråka med mina vänner. Jag får en sådan ångest och klarar verkligen inte av att sluta tänka på det. Jag får världens magknip och kan inte koncentrera mig på någonting annat, jag gräver ner mig själv.

Jag bråkar mycket sällan med mina vänner och håller mig borta från sådant så gott det går. Jag kan ärligt säga att det är både bra och dåligt. Eftersom jag mår så dåligt av det är det väldigt skönt att inte utsätta sig av det. MEN samtidigt kan jag tycka det är bra att bråka ibland. Det kan verkligen stärka ett förhållande mellan personer. Man lär känna den andra personen på ett annat sätt och ibland inser man att man faktiskt förtjänar bättre.

Jag har inte levt så länge och har inte upplevt så mycket heller. Jag är medveten om att jag kommer vara med om jätte stora bråk mellan vänner i framtiden. Det tycker jag är väldigt obehagligt och jobbigt att veta. Jag vet liksom nu att i framtiden måste jag behöva stå ut med den smärtan jag får när jag bråkar med en kompis.

Jag är en sådan som kan be om ursäkt även om det inte är jag som gjort något fel, för jag vill slippa smärtan så snabbt som möjligt. Men jag är verkligen inte en sådan människa som kan släppa saker och ting lätt. När jag bråkar med någon vill jag verkligen reda ut det, prata om det så allt är lugnt. Inte säga "vi skiter i det" och gå vidare, det fungerar inte alls för mig.

Nej, jag har svårt att bestämma mig om det är bra att bråka eller inte? Det kanske är bra att bråka ibland men inte om onödiga saker, eller?

Tycker ni det är bra att bråka med sina vänner?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

linneafunck
linneafunck,
Jag gillar inte heller att bråka med folk, får panik. Förstår ej grejen med att bråka då man istället kan prata om sakerna och behandla varandra med respekt hela tiden. 😟

(Har en veckans bloggtävling och den avgörs imorgon! Var gärna med om du inte redan är det. Kram!)
nouw.com/linneafunck
celineryden
celineryden,
Ja, me samtidigt är det väl bra att bråka ibland tänker jag, eller? Det kan ju verkligen stärka ett förhållande.
nouw.com/celineryden