Att må dåligt...

Jag mår ofta dåligt, under korta perioder, jag snackar om 1h hit och dit. Ofta är det ångest och oftast släpper trycket över bröstet så fort jag fått gråta lite.

Jag satt med min kompis för ett tag sedan och pratade om just detta, att jag ofta mår smådålig och ofta gråter. Det var faktiskt han som tog upp det med mig, för han var orolig. Men faktum är att det stressar inte mig, för samtidigt som jag gråter ofta så skrattar jag resten av tiden.

När jag mår dåligt behöver jag ofta få egentid där jag får gråta och borra ner mig i mina hemska känslor, där och då. Bara för att jag gråter, betyder det inte att jag är helt förkrossad. Det är ett sätt för mig att lätta på den tunga ångesten som lägger sig över mitt bröst.

Jag upplever att många ofta säger "gå ut och göra någonting roligt" "hitta på något så du kommer på andra tankar" "försök sluta tänka på det" men detta hjälper inte mig i alla lägen, och är övertygad att vissa håller med. Det känns som det finns en tabu över att må dåligt, att man måste må bra så fort som möjligt men jag tror inte riktigt på det. Ibland, ofta, behöver jag förstöra mig själv för att sen komma ut mycket gladare och positivare. För i många fall flyr jag enbart känslorna när jag "hittar på något roligt" istället för att faktiskt ta tag i dem.

Så jag antar att detta är en bekräftelse från mig.

Gråt

Skrik

Kura ihop dig

Ligg i sängen en hel dag

för grejen är, det är okej det med.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer