Because this is me

Något jag tänkt på mycket det senaste är att jag är stolt. Stolt över mig själv. För jag kan vara båda, båda Celine. Den som må vara "snyggare" enligt samhället och den andra som är 100% jag.

Om jag bara får kolla en snabbis på bilderna är den till vänster finast, men om jag tänker efter är den till höger finast. Varför? För det är jag. Ingeting är fejk, jag har varken fransförlängning eller stylat hår. Jag har inte lagt på något filter eller ändrat ljus/skuggor och allt vad det finns. Jag är nöjd med mig själv och tycker jag är fin, för se på mig! Jag har en fungerade & frisk kropp!

Sen säger jag inte att den till vänster är ful för det är den verkligen inte! Det är min favorit selfie på mig själv, om man får ha det? Om jag kommer ihåg rätt hade jag bättre hy där och jag har inte heller redigerat sönder den. Jag äskar fransförlängning och saker det varje sekund när jag går utan det och jag önska jag hade platt hår 24/7.


Men jag hoppas ni förstår vad jag menar?

Tillbaka till min vardag och nuet! Idag hade jag en lång skoldag, vilket betyder för mig att gå fram till kl. 16! Efter det slappade jag framför en asbra serie (the O.C), som jag förövrigt börja gråta till i ett avsnitt, det var såååå sorgligt. Men gör mig inget då jag älskar att gråta till filmer/serier! Hur är ni när det gäller sådant, gillar ni att gråta till film? När jag blev rastlös stack jag ner till gymmet och drog till med ett stenhårt ben-/rumppass, lovar att det kommer kännas imorgon, haha! Kom sedan hem till en mysig och god familjemiddag och där befinner vi oss nu, eller ja vi har ätit upp. Ska bara göra iordning mig för sängen nu, är trött och klockan är ju ändå rätt mycket!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer