Behövs ingen smink, du är naturligt fin!

Gick till skolan idag utan smink. Fick kommentarer som "shit vad fin du är", "du är ju fin utan smink också", "grilpower", "förebild", "strongt" och "du är så sjukt modig och stark".

Men också kommentarer som "är du sjuk?", "du ser trött ut" "vad blek du är", "man ser verkligen skillnad när du har smink och inte", "för sov du dig i morse?".

Hur kommer det sig?

Hej på er!
Jag ber så mycket om ursäkt över att bloggen uppdaterades väldigt dåligt igår. Jag har faktiskt inte heller någon förklaring på varför men förmodligen var jag tillräckligt upptagen till att plugga och träna.

Idag var det en hel vanlig fredag och jag hade SO prov, muntligt. Helt ärligt kunde jag gjort bättre och pluggat lite mer, men jag fick ett C och det får jag vara glad för! Kom precis hem från skolan och tänkte fixa iordning kaninburen då mina kaniner gått bort för ett tag sedan. Men det börja ju så klart ösregna när jag klev in innanför dörren och jag kunde strunta i det. Mina planer idag är att plugga och jobba med bloggen. Ska nog till gården senare i kväll om det inte blir ändrade planer!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Naturligt är finast!
nouw.com/shinelikeapearl