Chokladfondant - recept 

Mina blev något torra, jag behövde egentligen ta ut mina efter 15min men väntade ytligare 2min och då blev dem inte riktigt så kladdiga som jag ville ha dem inuti. Så tips, håll riktigt bra koll på dem i ugnen!

Du behöver (till 6 pers):

100 g smör

100 g mörk choklad

4 ägg

1 dl strösocker

1 del vetemjöl

225 g hallon

3 msk strösocker

(100 g hallon till servering )

Gör såhär:

1. Smält smöret och chokladen

2. Vispa äggen med sockret

3. Vänd ihop allt och sikta i mjölet

4. Slå upp i smorda formar och frys i 2h

5. Baka av i mitten på ugnen (200 grader) i ca 15- 20 min ute, fondanten ska bli fast runt om men vara lösa i mitten

6. Mixa hallon och socker i en blander

7. Servera fondanten med hallonsåsen och färska hallon!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer