Cocoo.se

Samarbete med cocoo.se

Häromdagen fick jag hem dessa underbara produkter från cocoo.se! I största allmänhet är jag jätte nöjd med sakerna och ett stort plus att det bara tog 1dag innan de vänta i brevlådan på mig!

Läs under varje bild vad jag tycker om produkten!

Borstar (hittar ni här): Jag tycker dessa borstar är bland de finaste jag sett! Vita med rosa i topparna, sååå söta! Sedan är de hyfsat små men ändå lätt att hantera i handen som gör att de är smidiga att ta med sig i fodralet man får med men ändå fungerar att sminka sig med! Personligen tycker jag inte om de större borstarna i denna kollektionen för där gillar jag mer kompakta strån. Borsten jag använde till highlighter (längst till höger) tyckte jag var jätte bra och även de mindre borstarna man oftast använder till ögonskuggor!

Bikini (hittar ni här): Jag bär storlek S MEN underdelen var extremt liten för mig. Jag skulle säga att jag har en rätt stor rumpa jämfört med bröst så i underdelen skulle jag behövt M, kanske L. Lite synd att jag inte tänkte på det när jag klicka hem den! Men överdelen sitter som en smäck och älskar att man själv kan reglera axelbanden hur går man vill att de ska sitta! Kommer använda denna mycket i sommar!

Ringar (hittar ni här): Hur snygga är inte dessa ringar?? Något man bör tänka på att dessa ringar är midi ringar och ingen av ringarna går ända ner på fingret, vilket jag trodde. Men man ser både på bilder och beskrivningen att alla går ner till hälften av fingret. Men det behöver väl inte vara negativt? Jag tycker det är gör snyggt att bara ha midi ringar eller lägga till en av sina tidigare ringar och mixa ihop!

Glöm inte RABATTKODEN!!

Såklart så har jag en rabattkod till er! Det är bara att skriva in AWESOME20 som får ni 20% rabatt på hela ert köp hos cocoo.se! Rabattkoden gäller ända fram till 29 Oktober men kan tyvärr inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer