Coronavirus (covid-19) + v. 45

Måndag - distans skola + byta däck på bilen + möte

Tisdag - distans skola + ärenden + distans träning

Onsdag - distans skola + middag med konståkningstjejerna

Torsdag - distans skola + distans träning

Fredag - distans skola + utgång

Lördag - jobb + utgång

Söndag (fars dag) - jobb

Tankar kring Corona

Varje gång jag ska skriva ett inlägg om hur mycket klagomål jag har kring Corona, hur mycket detta viruset förstör min vardag blir jag alltid påmind av mig själv. Att jag inte har rätten, inte rätten till att klaga. Medans jag går och beklagar mig på att 1-2år av min ungdom försvinner finns det andra vars hela liv försvinner. Medans jag klagar på att jag inte får klubba som vanligt finns det andra som inte kan gå ut från deras hem.

Jag tror jag aldrig riktigt varit den typ som tänk på andra mer än dem i min närmsta krets. Jag bryr mig absolut om andra men att aktivt gått runt och tänkt på att andra har det sämre har inte varit min starka sida. Idag är det någonting jag gör dagligen, speciellt nu.

När första vågen kom tyckte jag allt var trams, jag förstod inte helt och hållet att detta virus var på riktigt och att en sådan här stor pandemi sällan kommer, att vi är med om något historiskt.

Vem som helst förstår att det är värst för de äldre, de i riskzon och för alla sjukhus som jobbar ständigt emot viruset men utan att sätta på mig offerkoftan alldeles för mycket behöver jag erkänna att det är vårt att vara ungdom med.

Jag är 18år, en tid där vänner och nya bekantskaper betyder en stor del, hemmafesten/utelivet/konserter etc. är någonting jag borde äta, sova, andas vid detta lager. Jag festar fortfarande varje helg, jag har tränat på varje träning och jag umgås med mina vänner. Tankarna kring Corona har varit att hålla sig borta från de som är i riskzon och sedan försöka se det positiva i allt. Men vi vore dumma om vi blunda, det är vi som förmodligen bär på viruset mest.

Nu när det nya restriktionerna kom i torsdags fick jag faktiskt lite panik, jag förstår till 100% att vi måste försöka stoppa eller iallafall sänka farten på smittspridningen MEN jag tycker det är så svårt att faktiskt stanna hemma när de tar ifrån oss mer och mer av våra sociala liv. Jag försöker mer än tidigare att följa rekommendationer men shit, har tröttnat på viruset så mycket att jag ibland inte orkar bry mig...

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer