CP sömn till påsklovet/tårta

Tankar:

Jag har från förra helgen tills nu fokuserat lite på min sömn och ska fortsätta tills påsklovets start. Jag känner att det är jobbigt att gå upp ur sängen på morgonen och har många dagar mörka ringar under ögonen. Ni tänker säkert direkt "sömnbrist" och det tänkte jag först med. Så jag började gå och lägga mig tidigare eller varva ner tidigare på kvällen och sätta klockan på samma tid som innan. Men det hjälper inte, jag är lika trött på morgonen och får mörka ringar under ögonen. Då tänker ni "tonåren" ja, det kan det vara men jag tror inte på det ändå. Jag vet att jag är i det stadiet då man är mycket trött och sådant men jag tänker ju ändå på en sak som jag kommit på nu det senaste. När jag går och lägger mig ligger jag vid mobilen i ungefär 10min efter jag bloggat klart, sedan har jag svårt att sova när jag väl ska det så det tar ännu längre tid. Så jag gör alltså såhär att jag försöker hålla igång hela dagen, INTE vila på dagen, jag går och lägger mig i sängen 1h ungefär tidigare och gör det jag ska göra, somnar ungefär i den tid jag tänkt och går upp lite tidigare än innan (ca 30min tidigare) men det hjälper inte alls... Jag är så klart mycket tröttare nu på kvällarna men jag somnar inte utan bara ligger i sängen och gäspar. Men ska ändå försöka med detta i ungefär till mitt påsklov börjar alltså i ca 2nätter till!

Dagen:

Efter jag suttit mig i uterummet när jag kom hem från skolan gjorde jag 3st inlägg som jag inte vet ska publiceras förutom ett som jag vet kommer ut i morgon! Efter det åt jag lite och satte på Kungfu Panda 3 vid sidan av. Efter maten målade jag mina tå naglar och kollade klart på filmen! Tyckte filmen blev riktigt bra, faktiskt! Efter det firade vi Krigge då mamma är som jag sagt tidigare och jobbar på Krigges födelsedag som är på torsdag! Vi hade det jätte mysigt med tårta och prat! Nu har jag precis tvättat mina smink borstar som verkligen var ett måste och ligger i sängen för att sova! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

-
,
Kan du ta kort på allt ditt smink och dina sminkborstar? Kanske göra en video när du sminkar dig till fest/vardag? Älskar din blogg!!!
celineryden
celineryden,
TACK så mycket, uppskattar verkligen det! Så klart jag kan fixa sådana inlägg! Tror dock video blir lite svårt när jag sminkar mig men ska fundera på det!
nouw.com/celineryden