Dagens inköp

Godkväll på er finisar! Hur är det med er idag? Jag mår bra måste jag säga trots det tråkiga beskedet hos läkarn igår. Tror jag berättat det tidigare men varför jag åkt till läkaren både denna veckan & förra är för en envis urinvägsinfektion som inte försvunnit. Jag sökte inte hjälp förens efter 5v (jag vet hur dåligt det är) och förra veckan när jag äntligen tog tummen ur r*ven fick jag antibiotika. Men under veckan har jag haft ont i min rygg och oroat mig så åkte tillbaka när jag var klar med medicinen för att ta ytligare test. Det visar sig att infektionen är betydligt betydligt bättre men eftersom jag hade så dåliga värden första gången har det inte riktigt försvunnit ännu. Det betyder alltså ännu en vecka till med antibiotika... Aldrig tidigare gått på antibiotika eller haft några infektioner/sjukdomar etc. mer än skador då så för mig är denna värld helt ny, haha. Men jag mår bra och det är väll ändå huvudsaken i allt?

Idag var det iallafall en produktiv dag (tack vare en fin ToDo-List på mobilens anteckningar) där jag gick i skolan fram till 13.20 och efter det gick jag i stan för att kolla lite nya fräscha kläder. Efter det hämtade jag bilen som mamma tagit till stan igår, åkte en sväng förbi familjen Grinvald för att hämta lite grejer och sedan åkte jag för att hämta ut mitt nya skolkort, dessutom beställde jag en bok på biblioteket till skolan innan jag äntligen fick komma hem till soffan och lite käck.

Hur har er dag varit?

Topp hittar ni här!

Tyckte verkligen denna toppen var superfin, skulle dock inte valt de byxorna till ofc eftersom jag inte riktigt är bekväm med att visa min navel på det sättet. Men annars är toppen supergullig och absolut en storfavorit i garderoben!

Sen köpte jag denna topp på rea för enbart 169kr men dessvärre finns det inte kvar på zaras hemsida men några få fanns kvar i butiken i göteborg! Tyckte den var enkel men annorlunda med tanke på färg & mönster, gillar det!

Kofta hittar ni här!

Jag tyckte denna kofta var superfin och jättegullig men på något sätt tyckte jag dock volangerna på ärmarna var lite för stora... Eller vad tycker ni? Känns dessutom som koftan inte är värd sina pengar så det blir nog att jag lämnar tillbaka just denna!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Skönt att du är bättre! Och hallå, den röda tröjan är ju sååååå fin???
nouw.com/ellendelin
celineryden
celineryden,
TACK! Tur för mig att den var på rea men tråkigt att den inte finns kvar på hemsidan.. 😟 <3
nouw.com/celineryden
linnealarssonss
linnealarssonss,
Sjukt snygg vit topp!
nouw.com/linnealarssonss
celineryden
celineryden,
Håller verkligen med dig, en ny favorit i garderoben! <3
nouw.com/celineryden