Dags att ta tag i sitt egna liv

Hej hjärtisar! Hur mår ni? Själv har jag undvikt denna frågan i ett par dag nu, varför? För jag helt ärligt inte vet hur jag mår. Det har känts som jag slitits sönder inombords och haft ett helvete att sova varje natt, alltid somnat med en blöt kudde liksom, men samtidigt vill jag inte säga att jag mår dåligt för innerst inne är det någonting som säger att jag visste att denna skitiga period skulle komma och att jag ska tillåta mig att må skit enbart för jag tillät mig att njuta av det positiva i mitt liv tidigare. Detta låter säkert jätteflummigt för vissa av er men det kanske är någon där ute som förstår?

I vilket fall har jag svårt att inte göra någonting åt saken när jag är ledsen och nere, jag kan inte ligga i flera dagar och deppa. Det går MAX 2 dagar innan jag får panik av att ligga i sängen och blir arg på mig själv att jag faktiskt inte gör någonting åt saken. Det finns en mängd olika saker jag gör och har olika strategier till olika sorters nedstämdhet, haha gud vad det låter som jag är nedstämd ofta vilket inte stämmer men jag gillar att vara förberedd. Kan kanske skriva ett inlägg om just tips & olika strategier i ett annat inlägg?

Jag satt iallafall och övertänkte lite idag, vilket jag ofta brukar göra, övertänka. Dock inte gjort på ca 1 månad, konstigt men extremt skönt att enbart leva i nuet. Men kom iallafall fram till att jag måste ändra lite på mitt liv nu efter sommarn. Jag måste börja prioritera rätt saker och därför även välja bort en del saker också, kort sagt måste jag börja vara lite mer egoistisk. Får jag ens uttrycka mig så? Jag ska sätta mig nu och lista upp (ÄLSKAR listor) på vad som behövs göras för att jag faktiskt ska må bra och hur jag ska undvika att komma i en "höstsvaka", som jag tyvärr lätt hamnar i. Hur jag ska börja se på vissa saker i mitt liv lite mer positivt och inte som ett stort problem.

En sak som är viktig för mig i höst är att faktiskt påminna mig själv att det är okej att livet inte är en dans på rosor, att vissa dagar suger och att det inte blir som man tänkt. Att det är okej att gråta, skrika & ligga och skaka när kroppen/hjärtat/själen/huvudet inte orkar mer för även det är ett sätt att bli starkare på.

Så nu ställer jag frågan till er:
Hur ska ni göra för att må bra i höst?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Sabina
,
En sak som kommer göra mig glad i höst är att jobba med dig. Du är fantastisk, och du vet vart jag bor du är välkommen ❤🥰
celineryden
celineryden,
ååhh tack fina du!! <3
nouw.com/celineryden