Dålig bloggning

Hej allihop ! Jag lovar, jag har inte glömt av er! Jag måste verkligen be om dålig uppdatering MEN jag har verkligen försök spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner eftersom jag inte alls kommer ha den tid med dem när skolan börjar. Sedan har min dator varit väldigt krånglig men har fått iordning på den nu! Jag har faktiskt jobbat med bloggen på annat vis och är verkligen sugen på ett nytt sätt att jobba, vet inte om ni kommer märka av det så mycket dock!

Vad har jag gjort de senaste dagarna?

Jag har bara varit med vänner, gymmat och mått bra. Igår natt kom min saknade Oskar hem så så klart träffade jag honom igår med Julia, Noah och Elin. Sen på kvällen/natten följde vi Oskar hem då han bor på andra sidan Älvängen och sedan kom Julias mamma och hämtade oss efter en stund. Jag sov hos henne och vi somnade runt 4. Idag följde jag med Julia & hennes familj till Ikea, super trevligt. Efter det träna jag sedan beställde mamma & jag hem pizza då pappa & Krigge har åkt på hockey läger så vi har mammadotter ikväll!

Nutid:

Dagarna har gått så snabbt och det är bara 2 veckor kvar på sommarlovet innan skolan början. På måndag börja konståkningens uppstartsläger så då är det träning varje dag i principt så därför vill jag hinna med så mycket denna veckan! Därför kommer det också vara dålig uppdatering på bloggen eftersom jag inte vill sitta framför en dator hela tiden... Hoppas ni verkligen förstår mig! Imorgon ska jag in till stan, göra fransar och träffa Louise! Sedan sover hon hos mig och vi ska ha det allmänt super mysigt!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer