Dålig uppdatering och långt inlägg

Heej!

Jag måste be om ursäkt! Min uppdatering är inte alls bra och jag vet om det själv! Jag har faktiskt lite ångest helt ärligt och det känns inte riktigt bra utav att ha en sådan kass blogg. Men just nu är det väldigt mycket som händer och jag hinner inte sortera upp allt i hjärnan så det ligger som en hög i hjärnan... Precis som ett stökigt rum och jag HATAR när mitt rum är stökigt, jag får panik attacker typ.

Igår så hjälpte jag Wilma att plugga lite, efter det tog jag lite bilder på de nya grejerna jag köpt. När dem var plåtade fick Wilma ett ryck och ville gå ut och springa och ville ha med mig. Snäll som jag är gick jag ut och sprang med henne. Efter det var klockan rätt mycket så jag gick och lade mig.

Idag vaknade jag upp 15 min innan jag skulle till skolan och även med nackspärr... Jag överlevde skolan och sedan kom hem, satte mig framför en film samtidigt min mamma plåstra om mig. Trots nackspärren gick jag till träningen och efter fysen gjorde nacken nästan inte ont! Nu ligger jag i sängen och inser att detta inlägget blir alldeles för långt...

God natt!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer