De senaste

Tisdag

I tisdags började min dag med en fixar-dag där jag tvättade en del men också plockade iordning i huset. När kvällen börja närma sig åkte jag in till stan dit Julia har flyttat! Hon har en superfin tvåa mitt i centrala stan, hur nice? Känns som alla flyttar hemifrån nu förutom jag... Lite jobbigt att tänka på det men min dag kommer så småningom också, tror det är viktigt att inte stressa ifrån sin familj innan man gjort allting annat man vill göra först. Får inte glömma att Julia är några år äldre dessutom. Vi tog iallafall en kaffe hemma hos henne innan vi gick till bergakungen och kollade på Black Widow. Filmen var faktiskt oerhört bra, däremot har jag nu satt igång ett Marvel-maraton med mig själv.. O det är en del att beta sig igenom. Efter filmen var jag lat och sov hos Julia istället för att åka hem.

Onsdag

Dock var det produktivt att sova i stan eftersom jag bestämt lunchträff med tjejerna. Vi testade ett ställe vi aldrig varit på tidigare, Bar Robusta vid Linne. Både jag, Wilma och Hilda tog tryffelpasta som var magisk, Tilde tog någon annan pasta som inte var lika underbar... Så betygsmässigt vet jag inte vad man skulle säga. Trevligt att träffa tjejerna i vilket fall!

Torsdag

Igår utnyttjade jag en ledig dag till fullo. Jag låg någon timme i solen innan jag gick in och betade av några Marvel-filmer. Ja, ni förstår nog hur besatt jag blir när jag ska göra något sådant här. Försvinner lite från omvärlden när jag ska fullfölja en sådan här grej.

Idag

Idag däremot är det inte en ledig dag där jag kan kolla film hela dagen. Om knappt en timme ska jag vara vid tandläkaren för att kolla gaddarna, förhoppningsvis går det både snabbt och bra. Aldrig haft problem med tänderna tidigare (peppar, peppar...) så det ska nog gå bra. Efter det blir det brunch med tjejerna inne i stan, tror Brunchoteket ligger på agendan om jag inte minns fel. Känns som ett säkert kort. Därefter ska jag försöka gå lite i stan för att hitta något att ha på mig imorgon men allt för länge kan det inte bli. Måste hinna hemma för att fixa mig inför kvällens utgång. Ska ut med Stina på några glas för att sedan möta upp hennes kille och hans kompis. Har träffat hennes kille innan men enbart hälsat så ska bli trevligt att lära känna personen som gör min bästaväns liv liiite bättre;)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer