delar av min vecka

Nu var det en helvecka sedan och shit vad jag har haft både ångest & panik över det. Har velat sätta mig vid dator varje gång jag har en stund över men helt ärligt, jag har inte orkat. Nu låter detta supertöntigt för folk som har ett 8-16 jobb och jobbar måndag till fredag men jag är inte den människan och är därför inte van vid det. Så just denna vecka har jag jobbat ca varje dag plus att ni som känner mig vid detta lager vet att jag måste hitta på saker i mitt liv och älskar att ha fullbokat utanför allt jobb! Det har dock gjort att bloggen har drabbats för när jag väl vart hemma har jag stendeckat och enbart vilat. MEN jag ska inte beklaga mig, har ju ändå fått ihop 1. material att skriva om till bloggisen 2. plånboken lär blir aningen gladare nästa månad! Men nu tänkte jag summera de dagar ni missat i ett stort inlägg, soooo lets go!

Tisdag

Började tisdagen med att ta det lugnt med en islatte framför tv:n (min nya grej jag äääälskar), fixa hemma och göra iordning mig. Sedan drog jag & mamma till min nya kusin (iiihhh) Noomi och hälsade på. Jag har aldrig varit förtjust i bebisar på samma sätt som vissa andra men när det kommer till mina kusiner är jag heeelt såld!

Sen har min moster & hennes sambo sen innan Vidar och jag bara vet, han kommer bli världens bästa storebror!!!

Efter besöket åkte jag till Kungsbacka och mötte upp Alice, Sara & Karro och vi alla åkte hem till Alice för en mysig sushikväll MUMS. Det blev sent så vi somnade inte förens vid 04, ni förstår ju hur mycket vi hade att prata om!

Torsdag

Efter att onsdagen bara bestod av jobb så gick jag upp hyfsat tidigt och mötte Alice & Lina inne i stan redan vid 11. 00. Vi började dagen med en fika på damman, man dricker väll ingenting annat än islatte där??? Sedan strosade vi runt inne i stan innan vi köpte varsin pokebowl och satte oss i Kungsträdgården! Har veeeeerkligen saknat dessa tjejer så var mer än glad över att se dem!

Många frågade på min instastory om vart Linas kjol kommer ifrån och den hittar ni (om ni har tur) på gina!

Sedan var det dags för mig att ta stägningspasset på jobbet och även jobba heeeela fredagen!

Lördag

Efter några timmar jobb åkte jag hem och svirade om till fest outfit och begav mig till Onsala. Väldigt blandade känslor denna kvällen, så mycket glädje men samtidigt extremt jobbigt att veta att Wilma åker on 1.5v till Schweiz i 1år... USCH vad jag kommer sakna henne, min bästabästavän! Det var däremot världens bästa avskedsfest kombinerat med 20års fest eftersom jag har ca 0 bilder från kvällen hehe..

Hur har er vecka varit?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Vilka härliga bilder!
ha en underbar forsatt dag. Kram
nouw.com/hannaemmy
celineryden
celineryden,
tack fina du!
nouw.com/celineryden