Det här med nyårslöften

Jag har alltid haft nyårslöften, så länge jag kan minnas och det har verkligen fungerat för mig. Jag tycker det är roligt och oftast brukar jag sträva att faktiskt nå dem målen. Men förra året hade jag samma känsla som jag har i år, jag är inte riktigt redo för ett nytt år. Åren går alldeles för fort och jag blir stressad av att tänka på att det bara är två dagar kvar på 2018. Men för att bota denna känsla tänker jag göra som jag gjorde förra året! Jag ramla nämligen in på Emil&Wilmas video och föll direkt för deras knep.

Detta året har jag därför följt en lista jag gjorde om mål jag vill uppfylla detta år och det är exakt det jag ska göra till 2019 också. Men för er som har lite brist på idéer och inte riktigt vet vart ni ska sätta för mål tänker jag dela med mig av listan jag hade för 2018!

Göra mitt bästa i skolan

Detta var speciellt sista terminen i 9an då jag behövde höja några ämnen till för att komma in på den linjen jag då ville. Hade sänkt mina poäng men ungefär 15p när jag var borta mycket i 8an. Jag gjorde mitt bästa, höjde de sista betygen och kom in på alla skolor som jag ville och kunde därför bara peka på vart jag ville gå.

Gå till skolan VARJE dag
Jag hade det tufft i 9an bland vänner och i vissa fall stannade jag hemma istället för att möta vissa personer i skolan och det var ett beteende jag inte ville bekanta mig i. Jag ville vara tjejen som möter problemen och inte flyr från dem och även det målet uppfyllde jag.

Ge personliga presenter

Det är någonting jag verkligen försökt jobba på. Att köpa en skjorta till pappa och ljus till mamma är enkelt men det har aldrig vart något som de verkligen blir glada över och det är det jag vill, att de verkligen skulle vilja ha det! För att visa hur mycket jag älskar mina nära & kära, och det tycker jag att jag lyckats med!

Höra av mig till nära och kära
Mina planer var ju alltid att börja i konståkningen igen och då visste jag om att jag inte kommer ha så mycket fritid längre. Därför var det viktigt för mig att faktiskt höra av mig till dem jag älskar och hålla kontakten med dem som sprider glädje!

Träna 4gr i veckan MINST

Detta mål var för att kunna komma in i laget igen. Det krävdes jobb för att hålla uppe det och jag lyckades. Om jag inte träna 4gr en vecka tog jag igen det veckan efter. Efter mitt första år i laget hade jag mått dåligt under en lång period så det var lätt att slappna av och slänga sig på soffan i 1år. Men det gjorde jag inte!

Börja i konståkning igen
Det var ju inte säkert att jag skulle komma in i mitt gamla lag efter jag tagit den pausen. Jag behövde göra audition som alla andra och det fanns ju bara ett tänk, jag skulle platsa i laget. O här 1 år efter går jag i mitt drömlag igen!

Börja äta grönsaker

Ett mål jag tror kommer få sitta länge... Nej, men jag är inte grönsakstypen och det gör mig ledsen. Tro mig, jag har försökt! Jag tänker inte ge upp men behöver mer tid för att bocka av det målet.

Börja gilla sushi
För vissa låter detta töntigt men nej, det var någonting jag ville lära mig att tycka om. Idag står jag här och älskar sushi!

Ha koll på min ekonomi

Jag har inte så stor ekonomi eftersom jag är under 18, går i skolan och bor hemma men för mig var det viktigt att ha koll på den lilla ekonomi jag hade för att underlätta för framtida Celine! Tycker jag blivit grymt mycket bättre på det än förra året!

Fixa iordning mitt rum
Detta är någonting jag bara ville få gjort och ja, rummet är nästan helt klart!

Köpa systemlampor
Jag uppfyllde inte denna punkt då jag ändra mig under året!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer