det sår du skar upp hos mig är nu även det läkt

Idag kan jag kolla dig i ögonen, utan att lysa inombord. Jag kan prata med dig, utan ett behov av att hålla om dig. Jag kan krama dig, utan att mitt hjärta slår ett extra slag. Jag kan le mot dig utan att påminnas om tiden jag log och du kysste mig som svar. Jag kan kolla på dig utan att känna en saknad av det vi hade. För jag vill tro att vi var äkta, trots att det varade under så kort tid.

Det var svårt att komma över dig, för du var något jag aldrig tidigare upplevt. Du var inte bara killen som stöttade mig utan du var också killen som inspirerade mig till att faktiskt tro på mina drömmar och stå för det jag älskar. Du var inte bara killen som kallade mig fin utan smink utan du var också killen som fick mig att känna mig fin när jag var nyvaken. Du var inte bara killen som frågade hur jag mådde utan du var också killen som såg till att ändra mitt mående ifall jag inte mådde bra. Du behandlade mig inte som en prinsessa, för du såg att jag var en drottning.

När du kollade på mig fick du mig att känna mig levande, fri och unik, du fick mig att känna de känslor jag letat efter i flera år. För jag var den bästa versionen av mig själv när du fanns i mitt liv, men hur mycket jag än velat skulle det aldrig bli vi. Trots allt det du fick mig att känna såg du själv inte det, du såg inte mitt värde och du behandlade mig enbart fint, för egen vinning. Jag har märkt det nu. Den idyll om hur perfekt livet var, där och då, var någonting som aldrig skulle kunnat vara. Vi är bara människor, du och jag, ingen av oss skulle hållit det vi byggt upp. En kort romans som just nu finns kvar som en dröm, jag kan inte jämföra något med det vi hade, för det vi hade var en unik dröm man bara får uppleva under kort tid.

Idag ser jag dig med en gott leende på läpparna, men det vi hade är över och hur klyschigt det än låter så läker tiden alla sår, det sår du skar upp hos mig är nu även det läkt.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer