det senaste

I onsdags var det insparksfest för Mimers på Sticky Fingers i stan. Innan det vår jag och föra med några kompisar hos en tjejkompis, vilket var supertrevligt. Själva insparksfesten var OTROLIG!

torsdagen tog jag det lugnt, eftersom jag var väldigt trött efter en lång natt med dans och en skoldag på det. Pluggade och låg framför tv:n hela dagen.

Igår kom Viktor hem hit och vi slappade för det mesta. Blev mycket prat och slutade med en mysig film jag somnade till, hehe...

Idag gick jag och Viktor upp tidigt för att göra iordning oss. Strax efter 9.30 var vi i Kungsbacka ishall för att kolla på mitt gamla lags träning, usch det var inte roligt. Jag saknar det sååå mycket men det gav mig även motivation för att komma tillbaka. Sen var det väldigt roligt att träffa alla underbara tjejer också! Bestämde mig att jag verkligen få tag i att åka på deras träningar oftare! När jag och Viktor slappat och städat mitt rum här hemma åkte vi + pappa& Krigge till Majorna och bowla! Var inte riktigt min dag men fick till några strikes så är nöjd, haha. Nu har jag och Viktor ätit och även fått två vändor med besök, först Clara & Wilhelm och andra vändan blev Oskar & Vilmer! Alltid roligt med besök men nu är vi trötta och ska sätta på en mysig film att somna till.

Godnatt❤

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer