Du är som ett matematiskt problem

Jag skriver detta till en person. Någon som jag vet inte kommer att se detta men jag önskar att han gjorde. Någon som får mig att förlora mig bara för att se honom le. Folk säger att skriva din känsla gör att du mår bättre, men för mig fungerar det aldrig.

Det är svårt att vara omkring dig och veta att du inte tänker på mig på det sätt jag gör. Du ler, men jag är inte orsaken. Jag känner dig, du är en riktigt bra person och jag önskar att du visste att jag är intresserad, men jag vet inte hur man kommer nära dig. Du skrattar med dem, och allt jag tänker är "jag önskar att jag kunde vara den, den som får dig le". Jag vet att du stirrar på mig ibland, och jag hoppas att du tänker på mig. Jag känner mig förbannad, hemsökt av en riktigt stark stavning, och precis när jag ska bli fri från det, vänder jag mig om och där är du. Jag kan inte ta dig ur mitt huvud för att du är som min favoritlåt för tillfället, fast i mitt huvud som inte låter mig göra någonting.

Detta är ett matematiskt problem, en sak som jag hatar. Så frustrerande och desperat, svårt. Det finns ett svar på detta, och det blir inte lätt att räkna ut det. Åtminstone inte för mig. Men jag måste fortsätta försöka tills jag hittar svaret

Efter det som hände för några veckor sedan har jag en hel del obesvarade frågor och det får mig att känna mig orolig för att jag kanske aldrig får svar. Så jag skrev ner dem och hoppas att jag en dag kan fråga dig. Men du är otrolig, så svår att nå men inte omöjligt.

Detta liv är inte en saga, det är inte en film eller en show som Vänner, där du får allt du vill ha. Verkliga livet suger och väntar i regnet, det är inte värt. Han kommer aldrig att säga ursäkta och be om att prova igen. Han kommer att bli full, kanske gå med annan tjej eller bara blockera dig från hans liv. Vi kan inte få allt vi vill ha, vi kan försöka tills vi blir trötta men ibland kommer inget att hända. Att ha positiva tankar är att få dina förhoppningar för höga, och du vet att du inte kan få dina förhoppningar för höga.

Kanske har jag fel, men jag är bara en annan tjej som försöker hitta en plats i den här världen och försöker gå på rätt väg. Bara en annan tjej som försöker räkna ut en kille som kanske inte tänker på henne, inte ens för en sekund.

(Tagen, översatt och omskriven text från weheartit)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer