Du kom in i mitt liv när jag minst behövde dig, trodde jag

Du kom in i mitt liv när jag minst behövde dig, trodde jag. Livet lekte och jag älskade allt i min omgivning. Jag hade precis börjat gymnasiet, startat om på nytt och enbart tagit med mig det jag älskar in i det nya. Men du var något nytt, en personlighet mer lik mig än någon annan i min omgivning. Men du speglade inte mitt yttre jag, utan mer mitt inre. När vi träffades festade du varje helg och försöka få godkänt i alla ämnen medans jag var elitidrottare och kragade över ett B. Vi var så lika men vår vardag så olik. Men shit vad jag fastnade, som en fluga i ett spindelnät.

Till en början var vår vänskap rätt ytlig, vi hade roligt tillsammans och medans du introducerade mig till nya festkompisar introducerade jag dig till pluggstugan. Vi kompletterade varandras yttre rätt bra men det var inte förens vi började skrapa bort varandras fasad som jag insåg att jag behöver dig, mer än vad jag någonsin behövt någon annan. Så fort fasaden var nere kunde man nästan ta på kemin och bandet vi ovetandes hade.

Idag går det inte en dag utan dig. Jag skulle kunna beskriva dig som min drog, men en drog är alldes för negativt för att förklara vår vänskap. Vi är piff&puff, vi är dum dummare eller något annat par som man aldrig ser enskilda. Jag kan leva utan dig, det är inte det, det är bara det att jag inte vill leva utan dig. Jag kan utvecklas utan dig, men jag vill inte. Jag kan fortsätta leva mitt liv utan dig men det finns ingenting som gör att jag skulle vilja det utan dig.

Du har hjälp mig att utvecklas till den person jag vill vara och du hjälper mig fortfarande. Du har tagit ut delar av mitt inre jag som jag tidigare aldrig riktigt vågat plocka fram till samhället. Du har inte format mig, det har jag gjort på mina villkor men utan dig skulle jag aldrig vågat.

Man får inte glömma att vi fortfarande har roligt tillsammans trots att den ytliga vänskapen är long gone. Jag skrattar fortfarande med dig, mer än vad jag gör med någon annan MEN nu kan jag även gråta med dig. Du var exakt det jag behövde trots att jag inte visste det där och då.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

malouvonbraun
malouvonbraun,

Du berör mig till tårar, jag älskar dig Celine <3

nouw.com/malouvonbraun
celineryden
celineryden,
Jag älskar dig med <3
nouw.com/celineryden