Du var min drog & nu försöker jag komma ur vårt missbruk

Månader har gått och du dyker fortfarande upp i mitt huvud, du försvinner aldrig. Hela min kropp blir varm och allt jag vill göra är att ringa dig, fråga hur du mår och prata som vi alltid brukade göra. Värmen som rusar i kroppen är inga tecken på att jag är kär, det är tecken på att vår vänskap var dyrbarare än vad vi någonsin tänktas tro.

Vi fanns där för varandra, sa saker vi aldrig skulle vågat nämna för någon annan men nu är du blockad överallt, jag ser dig inte och har ingen aning hur du mår. Muren som byggdes mellan våra världar byggde jag snabbt utan att missa någon del. För jag vet att jag skulle hittat glipan i muren och fallit tillbaka till vår osunda relation ifall glipan funnits.

Det är den dragkraften vi har till varandra, vi hör ihop men vänskapen är osund för oss båda. Jag har lidit i flera år, allt tack vare dig, ena gången var det en person som kom emellan och andra gången var att du tog mig föregivet.

Du förstod mig som ingen annan, du lyssnade som ingen annan, du stöttade mig som ingen annan och du förstörde mig mer än någon annan.

När du dyker upp i mitt huvud ser jag inte det, jag ser bara det bra & hur mycket jag saknar dig. Du var min drog & nu försöker jag komma ur vårt missbruk. Flera månader har gått och jag får aktivt påminna mig själv att du inte är bra för mig, trots att jag kände mig som mest levande i ditt sällskap.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Så fint skrivet!
nouw.com/hannagrinvald
celineryden
celineryden,
tack älskling! <3
nouw.com/celineryden