Årets studenter!

Såklart jag var på student iår igen! Det var däremot inte lika många som förra året.. Helt sjukt att jag lyckades gå på 15 olika mottagningar under förra sommaren. Iår blev det färre men väldigt trevliga i vilket fall.

Alice, en barndomsvän. Känt henne sedan hennes födsel, häftigt att vi känt varandra under alla dessa år.

Sedan var det min underbara "bonus" lillasysters tur, Andréa. Jag är ju som en bonus medlem i deras familj och har varit i alla år vilket många av er säkert vet. Underbara familjen Grinvald.

Stinas var samma dag som Andréas och därav åkte jag dit efteråt men oj oj oj vilken fest det blev. Så lyckat och roligt! Perfekt att ta studenten på en fredag om ni frågar mig som jobbar hihi

Tindra & Tilda som hade mottagning tillsammans, perfekt för oss som känner de båda. Lärde känna dem via konståkningen, trots att vi aldrig åkt i samma lag. De började i Team Spirit de året jag slutade.

Sedan var det Karros tur, en tjej jag åkt konståkning med. HERREGUD vad det blev fest här, jag fick ställa bilen och sova över för den festen fick man bara inte missa.

Sista ut var underbara Johanna, också en konståkningstjej. Hon gick kitas, precis som jag hihi. Supermysig mottagning som fick avrunda studenttiden på ett perfekt sätt för min del.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar