Examensfirande i Malmö

Min underbara kusin Elin tog examen för ett par helger sedan och såklart åkte vi ner till Malmö för att fira henne! Vi passade då på att stanna lite längre för att upptäcka Malmö en aning och njuta av det fina vädret. Jag & min bror bodde en natt hos Elin och sedan tillsammans med pappa hos Elins farbror. Så mysig helg.

Elins farbror bor i en lyxig takvåning precis vid havet vilket var hur nice som helst när vädergudarna var på vår sida!

För er som inte visste det spelade jag piano när jag var liten och när jag såg flygeln var jag bara tvungen att plinka lite. Däremot sitter knappt ingenting kvar och jag har nu blivit mer och mer sugen för att ta tag i det igen. Piano/flygel är ju så otroligt vackert.

Elins farbror har också två otroligt fina hundar vi passade under en av dagarna och ja, jag som älskar hundar kunde ju inte vara lyckligare.

Sista kvällen satte vi oss i soffan efter ett restaurangbesök, kollade på den fina solnedgången och pratade om allt mellan himmel och gjord. Otroligt trevligt, sådana kvällar är så underskattade.

Innan vi åkte hem gick jag, pappa & brorsan till atrium och åt en fantastisk god brunch. Så så god! Rekommenderas stark om ni har vägarna förbi!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar