En annorlunda nervositet

Hej finisar! Efter skolan åt jag & tjejerna lite sushi på sushiyama och HERREGUD va gott det är. Jag kan verkligen inte förstå att jag inte gillade det förr? Det är nog en av mina favoriträtter nuförtiden, muuuums! Någonting som jag tycker är bland det bästa med sushi är ändå mättheten efteråt, hur mycket man än äter får man inte "matkoma" och man känner inte sig så "äcklig" efteråt, någon som kan känna igen sig??

När jag kom hem vilade jag, åt och pluggade en aning innan jag svirade om till träningskläder. Jag är sällan nervös, har väldigt svårt att bli nervös över saker och ting och om jag blir det tänker jag bort det lika snabbt MEN idag... Vet egentligen inte varför jag var nervös men tror att jag alltid haft konståkningen som min "safe zone" eller hur jag ska förklara det. Konståkningen har nog alltid varit en del i mitt liv jag känt mig duktig och säker på. Men idag, när jag 1. skulle stå på is efter 4månader uppehåll 2. åka med folk jag absolut inte är van vid & knappt känner gjorde mig jättenervös. Har aldrig haft ångest över att bli "dålig"/sämre på någonting förutom konståkningen. Mår helt ärligt dåligt över att veta att jag kommer försämras och tillslut inte kunna göra allting så rent och snyggt jag tidigare kunnat, är detta jättekonstigt?

I vilket fall var det extremt skönt att komma på is igen och känna på det. Absolut, det märks att jag inte åkt på ett tag och det var lite svajigt i vissa lägen men måste ändå säga att jag gjorde helt okej ifrån mig. Men OJ va jag levde, mår så j*vla bra på isen och shit, det är verkligen där jag hör hemma egentligen... Kommer nog aldrig sluta ångra mitt beslut..

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer