En leende 5åring

Jag ser dig och jag ler, varje gång. Vad är det jag känner? Är det såhär det känns? Känns att känna något äkta eller är det ännu en ovetande påhittad känsla inom mig? Just nu spelar det ingen roll vad det betyder, hur det kommer utvecklas eller om det kommer leda någonstans, för just nu mår jag bra som det är.

Det är så klyschigt att säga men ingenting förklarar min känsla mer, jag älskar mig själv när jag är med dig.

Att le, fnissa och låtsassura i din närhet älskar jag, jag älskar att inte behöva vara någon mer än mig själv. Inga krav, inga förväntningar och ingen som dömmer. I din närhet räcker jag och jag ler. Varje gång, ler, alltid.

Älska är ett laddat ord, ett ord man inte få använda för mycket. För då tappar det värde. Men det kan väll inte vara fel att älska sig själv? Trots att det kanske är tack vare någon annan.

Så fort jag lämnar dig försvinner bebisrösten och den 5åriga flickan som älskar att flyga flygplan på dina ben men det är lugnt, för hon njöt iallafall av den stunden som vara.

Jag vet inte om denna känslan kommer växa, eller om detta innebär en start på en helt annan sak men jag vet att jag ler. Även när jag är sur på dig, även när du inte förtjänar ett leende så gör jag det.

Jag vill att du fortsätter klia mig i håret, på ryggen och kolla på mig de där få millisekunderna extra som gör att jag känner mig som 5åriga flickan med alldeles för brett leende.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Wow! Så fint skrivet <3

nouw.com/louiseedling
celineryden
celineryden,
Men gud, tack snälla du <3
nouw.com/celineryden