En obeskrivlig vänskap

"Är ni tillsammans?" "Vem är killen du dejtar?" "Jag ser ju att ni har känslor för varandra" "Man kan inte vara bästavän med motsatta könet utan att någon gång haft känslor för varandra"

Alla dessa påståenden, alla dessa åsikter och funderingar vi ständigt fått höra av allmänheten. Jag är fascinerad över hur vi orkar, stått ut och inte flippat över alla anklagelser. Kanske är det för att vi vet, vi vet vart vi står och vad vi betyder för varandra.

Ett band, som ingen förstår sig på, en obeskrivlig vänskap. Så mycket du bryr dig om mig och jag om dig verkar ingen förstå, för den enda logiska förklaringen påstår folk är kärlek. Men om det inte är kärlek? Om det bara är sann vänskap mellan två individer?

Många förstår inte och det gör mig ledsen. Att jag skulle valt dig framför vilken kille som helst och varför du dissar tjej efter tjej för de tvingat dig välja mellan henne och mig. Mitt val står inte mellan två killar, mitt val står mellan min bästavän och en kille. Därför blir jag ledsen när folk inte förstår, att vänskap är dyrbarare än en liten kille.

Men jag är tacksam, tacksam för dig men främst för oss. Att det dyrbara, värdefulla och unika bandet vi har är så starkt och så obeskrivligt. Jag är glad att jag har dig som skrattar åt alla mina dumma tankar och åsikter men ändå förstår och finns där när jag behöver komma på andra tankar.

Tack.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer