En söndag som denna

Hej goingar! Känns som det var jättelängesedan och jag har saknat er! Nu börjar verkligen skolan dra igång efter höstlovet och det blir lätt att man enbart fokuserar på att överleva den, tyvärr.. Men idag är det söndag och för mig är söndagar den dagen i veckan jag summerar och avslutar veckan samtidigt som jag kliver in och planerar den nya kommande veckan som väntar, älskar det! Under en rätt lång tid har jag sett mina söndagar som de mest produktiva dagarna trots att jag enbart går runt i myskläder. Två söndagar i rad nu har jag varit på spinningpass på morgonen och sedan har jag startat min dag som enbart bestått av att städa, jobba med bloggen & plugga och jag älskar det! Eftersom jag bokar passet så måste jag gå upp för att inte missa det och efter passet är det lika bra att sätta igång!

Igår kom Lina hem till mig och vi hade världens myskväll där vi enbart satt och prata och skratta. Har inte träffat henne sen augusti så hade verkligen saknat henne, hon ger mig så mycket glädje i livet, verkligen. Behövde en myskväll med henne och den blev verkligen 10/10! Efter jag hade tränat och vi hade ätit gemensam frukost åkte hon hem så att vi båda kunde sätta igång med plugget.

Dagens att göra:

- spinningpass

- planera kommande vecka

- blogga

-storstäda rummet

- plugga

- städa toaletterna

- fixa naglarna

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Ni verkade ju verkligen ha haft det hur mysigt som helst igår, åhh! Hoppas du fick bocka av hela listan idag också <3 KRAM fina <3
nouw.com/emmaengstrom
celineryden
celineryden,
Ja, det hade vi verkligen! Listan är avbockad och klart! Kramis<3
nouw.com/celineryden