En uppdatering från München 

God förmiddag på er, just nu befinner jag mig hemma hos Hanna & Yannik som bor i München! Som ni kanske vet har jag rest runt nu i drygt 10 dagar och har endast till söndag kvar innan jag åker hem till Sverige igen... Jag spenderade de tio första dagarna i St Anton där Elin & Isabelle bor där vi åkte en mängd skidor, festade galet och såklart bara umgicks så mycket som möjligt. Tjejerna har ju varit där i flera månader nu så det var riktigt roligt att träffa dem igen. Något som också var roligt var att jag hade massa andra kompisar som både säsongade men också var på semester där när jag var nere vilket gjorde att jag kunde umgås med dem när tjejerna jobbade! Såklart kommer inlägg med massa bilder därifrån inom snar framtid!

Som sagt, nu är jag i Tyskland och hälsar på min älskade vän Hanna och hennes kille, Yannik. Här ska jag tillbringa några dagar med dem. Yannik är från Tyskland och Hanna flyttade hit för ca två år sedan så jag har enbart träffat dem när de hälsat på i Sverige under vissa högtider. Hanna har varit så gullig och gjort en ToDo-List på aktiviteter vi kan hitta på när jag är här vilket kommer blir hur trevligt som helst. Medan de är i skolan och jobb har jag egentid och kan göra vad jag vill, vilket är exakt det jag behöver. Dagarna i St Anton har varit magiska på alla sätt och vis men väldigt påfrestande, inte en lugn stund har man fått och jag hade oturen att både skada knät och bli sjuk. Vilket inte satte stopp för mig alls att trappa ner på aktiviteter... Så idag har jag gått upp, gjort lite yoga och meditation samt duschat, ätit god frukost och satt på en tvätt med underkläder. Så behövligt... Kommer gå på jobb direkt när jag kommer hem sedan så då får jag ingen direkt till för sådant.

Idag sker en del saker, jag ska möta upp Hanna efter hennes skola och så ska vi gå och kolla på när Yannik surfar (vill egentligen också göra det...) sedan blir det restaurangbesök senare ikväll!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar