Ett måste i min mobil

Snapchat: Det är ingen app jag älskar lika mycket som jag gjorde förr MEN jag använder den fortfarande varje dag och älskar att kolla på mystorys. Tycker bara hela konceptet är väldigt mysigt och som sagt mystorys kan ju vara bland de bästa!

VSCO: Utan vcso skulle jag inte kunnat redigera mina bilder till Instagram lika bra. Tycker den är lätt att förstå och väldigt bra på många olika sätt!

UNUM: Utan den skulle jag inte kunna lägga upp ett bra flöde i förväg. Nu säger jag inte att jag har ett super bra och fint flöde men det är liiite tanke bakom det ändå.

Instagram: Det är verkligen en app jag tycker är nästan högst upp på min lista! Det är inte bara att lägga ut bilder utan också roligt att man får mer en inblick ur folks liv som man kanske annars inte skulle fått.

Nouw: Sen är det såklart Nouw-appen! Den underlättar så mycket när man är på resande fot och kanske inte har tillgång till dator och mobilen har man ju alltid med sig! Brukar läsa bloggar, svara kommentarer och ibland slänga upp ett inlägg från appen!

Swedbank: Om jag inte skulle kunna få kolla mitt saldo snabbt och smidigt skulle jag aldrig ha koll på min ekonomi!

Swish: SÅÅÅÅ bra app! Jag förstår inte hur man gjorde förr när swish inte fanns? Dock är det väldigt enkelt att bara swish swish hit och dit och tappa helt kontrollen. Men om man ha koll så är appen super bra och så lätt att använda!

BankID: Utan denna appen skulle jag varken ha nytta till Swedbank-appen eller Swish!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer