Ett nytt kapitel i livet

Nu har jag varit frånvarande i en vecka, ber om ursäkt för det. Har hänt en heldel och mycket är personligt som jag väljer att hålla för mig själv. I vilket fall mår jag inte jättebra just nu men livet går vidare och jag vägrar stanna upp i livet bara för en viss del i livet inte är som det ska.

Som ni vet har jag nytt jobb och därav har fullt upp med att jobba samt gå i skolan. Känns så sjukt att vi snart har 50dagar kvar till studenten, tiden har gått så snabbt! I helgen var jag enbart hemma (förutom säljtillfälle med UF på lördagen) för att kunna landa lite i alla förändringar som skett det senaste. Kände på något sätt att jag behövde det men nu är jag redo. Igår när jag vakna upp var jag tacksam över att det var måndag, en perfekt dag att starta ett nytt kapitel på.

Jag är redo för vår, jag är redo för nya utmaningar och jag är dessutom redo för vad livet har att erbjuda. Livet suger ibland, det vet vi alla om men det är i sådana tillfällen det är viktigt att påminna sig om vad man har och vad för möjligheter man har. Jag tar studenten om drygt en månad, efter det kommer jag jobba hela sommar men efter det kan jag göra exakt vad jag vill. Hur härligt låter inte det??

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer