Flydde till Småland

I torsdagskväll började jag må otroligt dåligt, ont i kroppen, snorig och huvudvärk vilket var kvar hela fredagen. Var helt sängliggande och mådde inte alls bra, tror det var pågrund av näsblodet som inte slutade förens 3h senare i torsdags eftermiddag. I vilket fall åkte jag och pappa ner till släkten i Småland i lördags för att hälsa på, vilket var otroligt trevligt!

Så först åkte jag & pappsen till Växjö för att hälsa på farmor! Vi började med att gå ut till elljusspåren vid pappas gamla barndomshem för att få lite frisk luft men också återuppleva gamla minnen som både han & farmor har från den skogen.

Sedan åkte vi och åt lite lunch i centrum. Jag tog en halloumi och kyckling sallad som var SÅ god. Verkade som de andra också var nöjda med deras sallader. Vi gick till ett ställde som hette skåres konditori, tips om ni är i Växjö!

Därefter åkte vi hem till farmors lägenhet och åt kaffe och kaka samtidigt som vi kollade lite hockey. När hockeyn var slut gick jag och farmor igenom gamla fotoalbum som farmor hade hemma. Fick se massa gamla bilder på hennes gamla vänninor, bardoms-gård och äldre bilder från när jag var liten, supermysigt!

När kvällen började närma sig åkte jag och pappa hem till min faster & familj i Kramphult. De har fått hem sin nya kattunge så det blev lite gos med henne, en god middag och lite sällskapsspel innan vi tackade för den dagen.

Söndagen var lugn i form av sovmorgon och långpromenad med faster, kusinen och deras hund medan pappa cyklade med fasters man. Efter lunchen var det dags för mig och pappa att dra oss hem mot Göteborg igen.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer