Folk som kommer fram

Jag tycker det är så otroligt roligt när bloggläsare kommer fram till mig, säger att dem gillar min blogg, frågar någon fråga eller till och med ta en bild! Det är sådana stunder som verkligen gör att jag ÄLSKAR att hålla på med bloggen, se att folk uppskattar det jag håller på med. På ett sätt är det roligt när folk smygfotar mig men otroligt mycket roligare om man kommer fram! Det kan vara rätt läskigt ibland när man möter någon av er och ni stirrar på mig och viskar som om det var något fel. Kanske är de det men många fall hör jag vad ni säger! Nu låter det säkert som detta händer ofta, att jag påstår att jag är känd eller bara hittar på. Men det har hänt några gånger och tycker ändå det är bra för mig att ta upp på bloggen för då vet just du att jag blir glad av att du kommer fram och om du gör det att du inte är den ända!

När jag fotar inne i stan kommer det nästan alltid upp folk som vill vara med på bild, kanske att de känner igen mig eller är allmänt glada och vill ha uppmärksamhet! Jag tycker det är så otroligt roligt! Även om de kanske inte läser min blogg, känner mig eller något liknande tycker jag det är roligt att man våga bjuda på sig själv, att man har karisma!

Nu när jag börjar skolan igen kommer det börja 03:or på min skola, människor som är 1 år yngre än mig som jag vet läser min blogg, ser lite upp till mig och kanske inte vågar prata med mig men vill. Även om det kanske känns konstigt att komma fram till mig i skolan är det verkligen inte det. Jag blir bara glad!

Så våga gå fram, stå inte bara och viska med dina vänner! Jag mår definitivt bättre av att ni kommer fram och pratar med mig! Ni gör min dag, för min blogg är inte jätte stor men jag vet att det finns folk som läser min blogg som vill komma fram men inte vågar, så nästa gång kanske du vågar! Vi kan bli vänner!

(Bilder på främlingar som kommit fram som jag inte tror vet vem jag är)

Om du är med på dessa bilder och INTE vill vara med på min blogg kontakta mig: ykkceline@hotmail.com

Julia fick ta kort med en främmande kille som ville vara med och gav henne lite tips på hur hon skulle stå.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer