Förra veckan i kaos bilder

Här kommer förra veckan i olika kaos bilder. Har tagit dessa bilder lite random i vardagen och kan tyckte det är lite roligt att inte allting ska vara så perfekt hela tiden, eller vad tycker ni?

Måndag

Måndag morgon kom jag lite tidigt och för att undvika folk på morgonen låste jag in mig på toa tills min första lektion börja, haha bara jag som kan göra så? Sedan kom Mikael efter skolan och vi bakade kladdkaka samt pratade ikapp sen sist vi såg, suuuuper trevligt!

Tisdag

Hade inga riktiga lektioner denna dagen så passade på att stanna hemma och enbart umgås med mamma och plugga lite såklart. Har just nu en kärlek för granola, russin och vaniljyoughurt, sååå gott! Innan middagen fick jag ett sammanbrott och började gråta för att mamma inte körde ner mig till gymmet, ni förstår ju... hahah skäms ibland över vilka humörsvängningar jag har.

Onsdag

Såhär var mitt mående på onsdagen... Planerna var att träffa Mikael idag igen men var tvungen att ställa in och ni ser ju varför... Pluggade sööönder

Torsdag

Efter skolan hade jag stängning på jobbet sedan var det bara myskväll kombinerat med plugg

Fredag

Helgen började med att jag gjorde lite ärenden i Haga och efter det åkte jag till gymmet för att köra ett lite lättare magpass. Ni såg ju vad jag slappade på hela dagen.. Träffade Elin efter gymmet och vi gick lite i butiker innan vi tröttna och åkte hem till mig. Jag sminkade henne och för att vara första gången jag sminkar någon annan tyckte jag ändå det blev bra, vad tycker ni? Sen hade vi en trevligt fredagskväll innan hon åkte hem.

Lördag

Lördagen kom och jag steg nästan upp med tuppen och köttade av ett pass på gymmet. Provade på Crosschallange denna gången och SHIT va roligt och jobbigt det var! Kommer definitivt gå igen! När jag kom hem körde jag även ett yoga pass för att även träna själen att ta det lugnt lite också, hahah. Jag är verkligen inte en yoga-människa men önskar jag var det så försöker hitta någon slags yoga som passar mig. Har ni yogat någon gång?
Avslutade såklart kvällen med myskväll med pappa. Vi kollade på filmen Aquaman och helt ärligt så vet jag inte vad jag tyckte om det? Har ni sett den? Måste även tipsa om min favorit choklad för tillfället! SÅ god och egentligen är jag inte mörkchoklad-människa men denna är supergod!

Söndag

Sista veckodagen avslutade jag i vanlig ordning med att planera nästa vecka, jobba med blogg, städa och plugga. ÄLSKAR söndagar för jag alltid är så produktiv!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Haha men vad härlig du är som låser in dig på toan! Yoga är ju något jag verkligen vill testa på alltså, vore såå kul <3 STOR kram!
nouw.com/emmaengstrom
celineryden
celineryden,
Känns som yoga är både bra för kropp och själ. Tror många av oss behöver koppla bort och ta det lugnt ibland! Kramis <3
nouw.com/celineryden