Första skiddagen

Hej gänget! Nu har vi landat i Idré och igår var första skiddagen. Superfina backar med fint väder och inte farligt med köer vid liftarna. Testade på att ramla lite samt att åka chocken (nordens brantaste backe) så skulle säga att det var en godkänd skiddag för min del. När vi kom hem blev det vila, lite plugg och jobb med blogg samt middag för min del. Efter det var jag för trött för att hålla ögonen öppna så 22.00 slocknad jag för dagen. Nu är det tisdag och klockan är strax efter 8.00 och någon förmiddagsåkning blir det inte för min del eftersom jag tävlar med mitt UF idag för "årets UF". Kanske hinner åka ut i eftermiddag men det återstår att se. Har en del plugg som behöver bli gjord.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Vad är UF för något?

nouw.com/mynameisjossan
celineryden
celineryden,

Ung Företagsamhet, en kurs man har i gymnasiet oftast ifall man går ekonomiprogrammet inriktning ekonomi. Det är att man startar upp ett företag under ett läsår och driver det fram till slutet av maj! Vi säljer ett memo-spel, ifall du vill kolla in det mer kan du gå in på ludumuf.com !

nouw.com/celineryden
LouiseEdling
LouiseEdling,

Härligt med lite miljöombyte <3 Lycka till med tävlingen

nouw.com/louiseedling
celineryden
celineryden,

Definitivt! Tusentack, vi kom vidare så imorgon får vi se ifall vi kommer på pallen. Just nu är vi bland de topp 10 i Göteborgs region. <3

nouw.com/celineryden
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,

Hoppas du har de bra i Idre 🥰

nouw.com/vicktoriabjareklint
celineryden
celineryden,

Tack fina du<3

nouw.com/celineryden