Fullspäckad helg

Två bilder på mina underbara vänner från förre helgen när det var tjejkväll hemma hos Lisa! Det var super mysigt och verkligen lyckat.

Lisa, Julia, Jennie, Stella, Wilma och Elin

(20:27)

Jag har inte bloggat de två senaste dagarna (Tack, Louise för inlägget igår) eftersom jag helt enkelt inte haft tid och har inte hunnit att planera tidsinställda heller.. Förlåt för det!

I Lördags hade jag träning och när jag kom hem hade jag ungefär 2h att göra mig iordning innan alla gäster kom! Vi firade nämligen mammas 50-årsdag! Jätte härligt att träffa hela tjocka släkten! (Bilder därifrån kommer). Igår hade jag träning, sminkkurs (hos lagets sponsor, Make Up Store) vilket var super trevligt och nyttigt (ångrade att jag inte tod med kameran) och lite mer träning på kvällen. Var alltså borta hela dagen och hade ingen tid att blogga, tyvärr.

Idag har jag mest flummat runt hemma vilket jag får dåligt samvete för nu så jag får sätta igång att göra saker nu på kvällen istället, alldeles för sent men det måste göras! Ska försöka visa er så fort som möjligt det jag köpte med mig hos Make Up Store och även det som fanns i GoodieBagen vi fick med oss också!

Långt inlägg men så får det bli, byebye!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer