Gästbloggare #1

Hola!
Jag är en tjej som heter Matilda Aaron och är 99:a och är även en av Celines konstiga vänner!
I alla fall, så tänkte skriva lite kort om ett väldigt roligt minne med Celine.Ja, hur längesedan var det?
Kanske 2 månader sedan?Celine visste att jag gillade att fota, så en dag frågade hon mig om jag kunde ta lite bilder till hennes blogg!
Och självklart skulle jag hjälpa henne med det.Så Jag och Celine bestämde oss för att ta foton i hennes område, så vi sa att vi sticker hem till henne efter träningen den dagen!
När träningen var slut så var vi redo för att åka hem till henne, men så ringer Celines mamma och berättar att hon var sjuk och att jag inte kunde komma. Både Jag och Celine fick panik eftersom vi verkligen ville göra det den dagen, men då fick vi ändra planerna och åka hem till mig istället!
Så vi åkte hem till mig, åt pannkakor och gjorde i ordning oss för att fotas!
Men då kom vi på att Celine inte hade med sig några andra kläder än träningskläder eftersom vi egentligen skulle vara hemma hos henne, så hon fick gå igenom min garderob och låna de som hon ville ha och passade.
Självklart kunde inte Celine bestämma sig om vilka kläder hon skulle ha på sig så hon tog med massa kläder i en väska. Hon sa att hon kunde byta om i skogen där vi skulle fota, men vad hon inte förstod var att de va -5 grader och snö på marken😂Men jag stoppade Henne inte.
så vi gick ut i skogen, tog massa bilder med ena outfitten och sedan när hon då skulle byta om till en annan så tog hon av sig halvnaken i den kalla skogen och hoppades på att ingen skulle komma.
Jag kan ju säga såhär att de var väldigt roligt att kolla på!😂✋
Men sån tur va så fick vi efter all trubbel v��ldigt fina bilder. Och jag hoppas att ni gillade dom också!Här är några av bilderna vi tog👇


TIPS!
Eftersom Jag inte bloggar och inte är så bra på de där med att skriva så fick jag lite tips på en sida. Den är jätte bra för er som inte kommer på något att skriva om, eller vill ha nya idéer!
Gå in på denna länken och läs om några bra tips! 👇👇
http://webbhjalp.se/tips-inspiration-amnen-blogga/

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer